Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

Серумът за мигли Talika Lipocils е затворен в малко шише, което може да се купи в две версии: 4,2 мл и 10 мл. Бутилката, съдържаща 4,2 мл на козметичния продукт стига за около шест месеца лечение, докато по-голямата обхваща едногодишно прилагане. Естествено, цената на продукта се увеличава съответно с капацитета.

Целта на серума за мигли Talika Lipocils е да се грижи за миглите, като ги удължава, сгъстява и подобрява плътността им. Първите резултати трябва да бъдат постигнати след около един месец от прилагането на продукта и крайният резултат е видим в края на лечението. Когато се получат желаните ефекти, серумът за мигли Talika Lipocils трябва да се прилага няколко пъти седмично.

Как да се извърши прилагането на серума за мигли Talika Lipocils? Доста изненадващо, за да се сложи продукта, трябва да се използва четка, която е подобна на тази, използвана за спирала. Козметиката трябва да бъде разпределена чрез плъзгане на спиралоподобна четка, като се започне от основата на миглите, и завършва на самите им върхове. Трябва да спомена, че на върха на апликатора има тенденция да се събират прекалено големи количества от продукта, който вследствие на това, слепва миглите заедно, както оставя бели петна по тях.

Истината е, че серума Talika Lipocils се разпростира и подобрява плътността на миглите, но само незначително. Нещо повече, цветът на миглите дори не е с тон по-тъмен. От положителна гледна точка, козметиката е в състояние да хидратира, както и да направи миглите леко извити и лъскави. Извивката се осигурява благодарение на апликатора. Освен това, Talika Lipocils засилва, регенерира, подхранва, и се грижи за миглите.

Друго предимство на продукта е неговия състав, който съдържа няколко естествени съставки.

Такива природни вещества, между другото,като ябълков екстракт, алантоин, коприва, облекчават рани и са противовъзпалителни вещества.

ПОЗИТИВИ:

  • Натурални съставки
  • Укрепва и се грижи за миглите
  • Капацитет
  • Ефективност

НЕГАТИВИ:

  • Недостатъчно удължаване на миглите
  • Слепва мигли заедно
  • Трябва да се чака дълго за получаване на ефекти
  • Апликатор