Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

ФАКТИ И МИТОВЕ ЗА СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ

Може да бъде трудно да се оправдае това, което е вярно и това, което невярно, когато става въпрос за серуми за мигли. Има изобилие от противоречия по този въпрос.

Ако се чудите и не знаете какво да мислите, тук ще ви се изясни.

СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ ДЕЙСТВАТ – ФАКТ

Ефективността на повечето серуми за миглие била тествана и доказана преди всеки продукт да е бил одобрен за продажба. Всяка компания, която произвежда серум за мигли, е длъжна по закон да извършва обширни дерматологични и офталмологични тестове. Ние можем да намерим много коментари, написани от независими журналисти, блогъри и гримьори, които потвърждават, че серумите за мигли значително повишават растежа на миглите.

ЛЕСНО НАНАСЯНЕ -ФАКТ

Апликаторът на серума за мигли е направен от синтетични влакна, които дават възможност за прецизно приложение на серума. Начинът, по който се прилага серума на миглите прилича на полагането на очна линия. Повечето от серуми имат течна консистенция и те изсъхват за секунди, без да оставят лепкав филм върху клепача.

СПИРАЛОПОДОБЕН АПЛИКАТОР- МИТ

Спираловидната четка не може да достигне до фоликулите на миглите и ефективността на този продукт няма да бъде висока. Острата четка, която достига корените винаги е по-добре.

СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ СА ОПАСНИ – МИТ

Всеки серум за мигли трябва да бъде безопасен за чувствителната кожа около окото. Страничните ефекти, като например промяна на цвета на ръба на окото или слепота са изключително редки и причинени от предписания серум за мигли. Обширните тестове могат да докажат, че всеки серум за мигли е безопасен за здравето и че не причинява дискомфорт.

НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ- ФАКТ

Серумите за мигли са изградени с натурални минерални и растителни съставки. Най-честите съединения са противовъзпалително алое вера, успокояващ зелен чай и хидратиращо рициново масло.

КАЧЕСТВО = ЦЕНА -ФАКТ

Серумите за мигли са станали много популярен продукт за красота. С по-голямото търсене се повишава интереса към продукта. Когато сърфирате в мрежата можете да откриете фалшивите еквиваленти на всеки серум за мигли. Много е лесно да се купи фалшив продукт от иБей, защото струва малко по-малко. Активните агенти, които са включени в серума за мигли са скъпи, което прави целия продукт скъп. Ако решите да ползвате серум за мигли винаги го купувайте директно от производителя, дори и да плащате повече. Вие сте сигурни, че получавате това, за което плащате.