Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH

СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH

Realash е мигла климатика, че се разшири и засили мигли. Някои хора твърдят,, че козметиката е в състояние дори да се сгуша на малко коса на клепачите ни, обаче, не всеки е достатъчно късмет, за да се получи този ефект. След месец на Realash редовна заявка, ние трябва да очакваме нашите мигли да, най-малко, удвои дължината.

Нещо повече, ние също трябва да хлабав начин по-малко миглите, докато, например, извършване на отстраняване грим на очите. Голямото предимство на Realash мигли балсам е неговия начин на прилагане. Тя е много по-бързо и лесно. На първо място, продуктът се абсорбира в мигане на окото. На второ място, с цел да се прилага козметиката, ние трябва да вземем четката условие и то се движи по пътя, ако бяхме помощта на очна линия. Всъщност, не е необходимо в гасенето Realash на долния клепач, което определено скъсява времето, посветено на козметичния заявлението.

Въпреки производител твърди, че климатика мигли е в състояние да се върху долния клепач по себе си, ние можем да имаме трудности в забележи подобрение състоянието на долните мигли. Ето защо, само на горните мигли са по-силни и продължителни. На трето място, Realash е напълно дразнене-свободен.

Заслужава да споменем, пакет Realash може да приличат много ефективно лекарство. Вероятно, това може да ни убеди да плати за продукт доста висока цена.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

40 за укрепване и удължаване на само на горните мигли изглежда доста много.

ПОЗИТИВИ:

  • Укрепва и удължава миглите
  • Лесен за нанасяне
  • Бързо усвояване
  • Не предизвиква възпаление

НЕГАТИВИ:

  • Прилага се само върху горните мигли