Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

Следващия серум за мигли, който привлече вниманието ни е серума за мигли RapidLash. Ефективността и достъпността направи този продукт много популярен. RapidLash може да се намери във всеки верига магазини Boots в цялата страна.

Фактът, че той е достъпен и че струва по-малко от € 40 го прави един от най-признатите серуми за мигли сред младите жени. Резултатите, постигнати с лечението потвърждават, че не е наистина Светия Граал за растеж на миглите, но е по-скоро приличен продукт, който може да помогне за възстановяване на вашите мигли.

Респондентите са забелязали, че техните мигли стават 30% по-дебели и малко по-дълги и изглеждт по-плътни.

Изглежда, че всички серуми за мигли, които трябва да се прилагат директно върху линията на миглите работят най-добре. В този случай, RapidLash също има остър апликатор и основната работа на серума за мигли е да подхранва фоликулите. В сравнение с предходните серуми, RapidLash причинява повече нежелани реакции, включително оток на очите и усещане за парене.

Всички тези неприятни странични ефекти отшумяват когато окото се изплаква веднага с хладка вода. RapidLash може да съдържа повече дразнители, отколкото Nanolash и Revitalash, така той причинява повече кожни алергии.

ПОЗИТИВИ:

  • Миглите стават по-дебели и по-дълги
  • По-силни мигли
  • Предлага се в козметичните салони
  • Достъпна цена

НЕГАТИВИ:

  • Може да предизвика нежелани реакции