Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

Latisse може да се възприема като серум за мигли със свойства за удължаване. Продуктът е предпочитан най-вече заради своята ефективност и бърз начин на работа. Факт е, че растеж на миглите започва след няколко седмици от началото на лечението. Нещо повече, миглите изглеждат като че ли са по-плътни, по-дебели и по-тъмни. За съжаление, тези ефекти на лечението не траят дълго, и са склонни да изчезнат след около един месец след приключване на терапията.

Latisse е затворен в бяла бутилка с 3 мл капацитет, който е скрит в малка бяла кутия, изработена от твърд материал. Освен това разпределителя, с който завършва на бутилката е изключително лесен за употреба. Благодарение на това, ние сме в състояние да се прилагаме една капка от козметичния продукт по основата на горните мигли. Въпреки, че разпределителят е доста точен, Latisse не е ефикасен продукт, тъй като държи в продължение на два до три месеца на прилагане.

Докато говорим за приложение, то трябва да се повтаря всяка вечер, докато се получат желаните ефекти.

С цел да се сложи Latisse на клепачите, трябва да си купите четка от всеки козметичен магазин близо до вас. Когато вече сте с апликатора, поставяте една капка от серума за мигли върху него – това количество е достатъчно, за да подхрани основата на миглите. След това апликатора трябва да бъде изхвърлен. По време на този процес трябва да внимавате да не докоснете очите с четката. Това може да доведе до образуването на болезнено дразнене.

Лице, което има чувствителна кожата на клепачите, страда от дерматологични или очна болест трябва да се консултира с лекар преди да започне третиране с Letisse. Факт е, че Letisse може да раздразни чувствителната кожа и да доведе до зачервяване на кожата или бялото на окото, да предизвика отоци или всякакъв друг вид дискомфорт.

ПОЗИТИВИ:

  • Удължава мигли
  • Прецизен дозатор

НЕГАТИВИ:

  • Ефектите изчезват след месец
  • Може да раздразни
  • Проблемно приложение