Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

Серумът за мигли FEG е затворен в бутилка, съдържаща 3 мл от продукта. Пакетът се състои от обикновена пластмаса, следователно нито изглежда естетически, нито стабилно. Апликаторът прикрепен към продукта има форма на заострен край и прецизна четка.

FEG се препоръчва за хора, които биха искали да имат по-дълги, по-дебели и по-красиви мигли. Благодарение на естествените съставки като краставица, нар, тиквени семки и екстракт от зелен чай, серумът за мигли е в състояние да се грижи за миглите (укрепва и подхранва), както и клепачите (изглажда и подчертава кожата), както и облекчава раздразнения, които могат да се развият по време на курса на лечение. Заслужава да се спомене, че както мъжете, така и жените могат да използват серума за мигли FEG, тъй като не съществуват значителни разлики в структурата или външния вид на миглите, които могат да бъдат определени по пол.

Поради тази причина, продуктът работи по един и същ начин, независимо пола на потребителите.

Прилагането на FEG трябва да се осъществява с чисти ръце, отстранен грим и свалени контактни лещи, ако се носят, разбира се. С помощта на четка, предоставена с продукта, потребителят трябва да направи тънка линия на горната и долната база мигли. Въпреки своята водниста консистенция, продуктът се абсорбира бързо и не се спуска в очите. Важно е да се осъзнае,че хора, страдащи от чувствителна кожа около очите, както и тези, които са в процес на дерматологични или оптични процедури могат да изпитат един вид усещане за изтръпване в началото на лечението. Предстоящите етапи на лечението могат да бъдат свързани с усещане за парене, зачервяване, или дори сухота на кожата. Заслужава да се изтъкне, че бременни жени, кърмачки, както и хора, които не са достигнали зрялост все още не трябва да се възползват от FEG.

Първите ефекти на лечението с FEG се появяват след около един месец от ежедневно ползване, имайте предвид, че крайните резултати се получават приблизително след четири пълни месеца. След това миглите са засилени, хидратирани, и по-хубави. Когато става въпрос за мигли или удължаване, удебеляване или потъмняване тези характеристики не са толкова очевидни, за да бъдат забелязани. В действителност, миглите променят тяхната дължина и дебелина, но само леко. Ефектите от лечението държат около шест седмици. След това, малко мигли на клепачите са склонни да се върнdj в състояниеjf преди лечението.

ПОЗИТИВИ:

  • Прецизно нанасяне
  • Укрепване и подхранване на миглите
  • Препоръчва се също така и за мъже
  • Грижи се за кожата около очите
  • Физически съставки

НЕГАТИВИ:

  • Дразни чувствителната кожа
  • Недостатъчно удължаване на мигли
  • Цена
  • Опаковка