Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

РЕЦЕПТА ЗА СЕРУМ ЗА МИГЛИ

За да създадете свой собствен, уникален серум за мигли ще ви трябва една чаена лъжичка рициново масло, една чаена лъжичка екстракт от алое вера или бадемово масло и две капсули на витамин E .
Смесете всички съставки в стъклена чаша и една чаена лъжичка течно кокосово масло. При ниските температури, кокосово масло може да се трансформира от течно вещество в твърдо, което ще даде решението, което се изисква. Разтворът трябва да се прилага всяка вечер точно на линията на миглите с използването на малка четка, шпатула или пръстите. Можете да обхващате и дължината на миглите с него, тъй като допълнително ще засили миглите и добави хубав блясък към тях.

ПРЕДИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЕРУМ ЗА МИГЛИ

Преди да решите да си купите серум за мигли, проверете списъка на съставките. Най-ефективните и свободни от странични ефекти са тези продукти, които не съдържат синтетични компоненти в тях. Ако формулата на серума за мигли се основава на натурални минерални и съставки на растителна основа, можете да сте сигурни, че той ще бъде безопасен и ефективен.
На следващо място, приоритизирайте вашите нужди и очаквания. Искате ли вашите мигли да бъдат невероятно дълги или просто искате да изглеждат по-здрави? Много малко серуми за мигли могат да задоволят нуждите на всички клиенти. Без правилните изследвания, може да нямате достатъчно късмет, за да си купите най-подходящия продукт за вас.

ДОКАТО ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМА ЗА МИГЛИ

За да получите желаните резултати, трябва да следвате съветите на производителя. Всеки добър серум за мигли би трябвало да има листовка с необходимите инструкции. Тя трябва да изброява всички възможни нежелани реакции и предпазни мерки. Уверете се, че сте я прочели, преди да се отправите към банята и огледалото си.

Оптималният ефект ще бъде видим само след завършване на цялата терапия.
Винаги нанасяйте серума за мигли върху чиста, суха кожа. Вие трябва да се въздържате от използване на крем за очи докато използвате серум за мигли защото мазния филм може да предотврати проникването на серума в корените на миглите.

КОГАТО ТРЕТИРАНЕТО СЪС СЕРУМ ЗА МИГЛИ Е ЗАВЪРШЕНО

Когато препоръчителното време на прилагане приключи, не забравяйте да използвате серума за мигли няколко дни в седмицата, така че да поддържате същите ефекти за по-дълъг период. Два пъти седмично изглежда разумна дозировка за да запазите вашите мигли във форма.