Ние тествахме най-популярни
серуми за мигли
2024

ДЪЛГИ И ПЛЪТНИ МИГЛИ ВЕДНЪЖ, МОЛЯ!

Какво би направила една жена за да изглежда страхотно? Почти всичко. Ние сме били откърмени с убеждението, че ние трябва да страдаме, за да бъдем хубави. Нищо по-далеч от истината. Тъйкато серумите за мигли са били изобретени, можете да се насладите на безболезнено удоволствие на женствеността.

КАКВО ПРАВИ СЕРУМЪТ ЗА МИГЛИ?

Серумите за мигли са козметичните продукти, които подобряват миглите. Клиничните тестове доказват, че те са безопасни и с висока ефективност по отношение стабилизиране, удебеляване и удължаване. Най-добри резултати могат да бъдат постигнати ако серума за мигли е богат на естествени съставки. Най-често съединенията, използвани в серумите за мигли са: хиалуронова киселина, алое вера, карнитин, Е и В5 витамини и екстракти и масла от семена и плодове. Последните осигуряват на миглите дълбока хидратация, докато хиалуроновата киселина възстановява структурата на миглите. Добрият серум за мигли е панацея за къси и крехки мигли.

Серумите за мигли се препоръчват на всеки, който би искал да подобри състоянието на своите мигли. Това е чудесен козметичен продукт ако възстановявате миглите си след екстеншън. Когато къси мигли трябва да се удължат, серумът за мигли е отговорът.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМА ЗА МИГЛИ?

Серумът за мигли ще работи само тогава, когато го използвате според инструкциите, предоставени от производителя. Стандартното лечение на миглите трае 2-4 месеца. За да достигне серума дълбоко в корените на миглите, кожата трябва да е съвършено чиста и суха. Само тогава активните агенти могат да бъдат абсорбирани от миглите и да си вършат работата правилно. Повечето серуми за мигли трябва да се нанасят директно върху линията на миглите по-близо до кожата, колкото е възможно. Важно е да го направите внимателно, така че серума да не влиза в окото. Всички серуми за мигли са само за външно приложение. В случай, че серумът случайно попадне в очите, да се използва изобилие от прясна вода, за да го изплакнете. Системното използване е ключът към успеха. Не забравяйте, че миглите не растат през цялата нощ, бъдете търпеливи и използвайте серума за мигли редовно, за да се изненадате с резултатите.